klimroospecheklcloseup MauriceglimlachVN

Om gezondheidsredenen heeft Maurice Vergote zijn tuin verkocht en beslist zich met zijn echtgenote in Brugge te gaan vestigen

De Agapanthus -en Hydrangea dagen gaan dit jaar door van 6-7 juli op de kwekerij van Jan Sterken te Blankenberge

AgapanthusMauriceaugustusbloem vooraanzichtBBtuinvanmaurice

PRAKTISCHE INFO :

Beste vrienden, klanten, tuinliefhebbers,

Het noodlot slaat vaak toe als een dief in de nacht, de ene dag blaak je van gezondheid, de volgende morgen wordt je wakker en constateer je dat op enkele uren tijd je fysieke paraartheid misschien wel voor altijd tot het verleden hoort.

Alhoewel het langzaam iets beter gaat , zien ik me toch genoodzaakt om de huidige aktiviteiten te stoppen. De B& B sluit zijn deuren definitief op 31.12.2012 , met pijn in het hart nemen we ook in maart 2013 afscheid van onze tuin en verhuizen we naar Brugge stad.

 

Jeanine en ik zelf wensen hier dan ook de vele bezoekers , klanten en plantenliefhebbers van harte te bedanken voor hun interesse en vele mooie uren samen. Wij wensen u allen een inspiratievol leven, veel liefde voor planten en een gedreven en passionele tuinbeleving.

 

Maurice Vergote

PlantuinMaurice

 

De Agapanthus collectie van Maurice is nu in de goede handen van Jan Wildemeersch , die met veel enthousiasme de erfenis van Maurice wenst verder te zetten , meer info op agapanhuskwekerij.be

De Agapanthus en Hydrangeadagen gaan dit jaar door op het charmante domein van kwekerij Jan Sterken samen met enkele gastexposanten verwelkomt Jan u allen op zaterdag 6 en zondag 7 juli van harte. (toegang gratis)

AgapanthusMauriceaugustusbloem